Achizitii SEAP


Produsele Conceptool.ro prin intermediul firmei Cooblo Play SRL sunt disponibile acum si in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice). Reprezentantii departamentelor de Achizitii si Protocol ai oricarui tip de institutie publica care cauta cadouri corportate de inalta calitate, pot apela cu incredere la solutiile customizate oferite de Conceptool.ro. Pentru oferte si comenzi ne gasiti la: 0721 813 539 / 0752 783 724 sau la mail: office@cooblo.com


Ce oferim


Un cadou office inovator care imbina utilul cu placutul intr-o cutie din lemn de brad, gravata si lacuita manual. Efectul WOW este produs de emotia descoperirii fiecarui obiect in parte, ambalat manual si etichetat cu cate un mesaj sugestiv. Elemente antistres sunt combinate cu delicii tech de ultima generatie si papetarie premium, intr-un produs perfect ce respecta promisiunea brandului: TRUSA TA – daruieste bucurie la cutie!


TRUSA TA corporate este disponibila in cinci variante de baza care pot fi reconfigurate si adaptate bugetului si nevoilor companiei/institutiei.


Incepand cu anul 2017 Conceptool.ro si-a intregit portofoliul de produse cu gamele SPA de lux de la Scottish Fine Soaps, pentru a oferi clientilor atat companii cat si clienti finali, o experienta completa de shopping si o gama cat mai variata de produse.


e-licitatie