Cadouri Barbati

Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil

Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil

Pieptene din otel inoxidabil pentru conturarea barbii ce il ajuta pe utilizator atat la pieptanarea barbii cat si la stabilirea unei forme cat mai precise, cu ajutorul sablonului. Poate fi utilizat in..

75,00 Lei

Sapun pentru ingrijirea Barbii si a Fetei Men's Grooming 100g Sapun pentru ingrijirea Barbii si a Fetei Men's Grooming 100g

Sapun pentru ingrijirea Barbii si a Fetei Men's Grooming 100g

Pastreaza-ti barba curata si ingrijita utilizand sapunul Thistle&Black Pepper semnat de Scottish Fine Soaps, ce contine extracte din plante si piper negru, pentru o curatare delicata. Gramaj:..

80,00 Lei

Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD

Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD

VETIVER & SANDALWOOD este un set de barbierit de 265 ml semnat The Scottish Fine Soaps. Ambalat intr-o cutie de cadou eleganta in stil vintage, setul de lux Vetiver & Santalwood..

70,00 Lei

Set cadou de ingrijire barba Men’s Grooming Scottish FIne Soaps Set cadou de ingrijire barba Men’s Grooming Scottish FIne Soaps

Set cadou de ingrijire barba Men’s Grooming Scottish FIne Soaps

In ultima vreme, tot mai multi barbati poarta barba. Acest element distinctiv al tinutei masculine, ii face pe barbati misteriosi si atractivi. Pentru acesti barbati sofisticati, Scottish Fine So..

199,00 Lei

Set de ingrijire barba Gentlemen's Comb Kit - Conceptool Set de ingrijire barba Gentlemen's Comb Kit - Conceptool
Sale

Set de ingrijire barba Gentlemen's Comb Kit - Conceptool

Setul de ingrijirea a barbii marca Conceptool.ro ce contine accesorii esentiale intretinerii unei forme cat mai fresh a barbii: Perie barba de buzunar, cu maner din bambus si par natural de ..

105,00 Lei 195,00 Lei 46%

Set de ingrijire barba Gentlemen's Complete Kit - Conceptool Set de ingrijire barba Gentlemen's Complete Kit - Conceptool

Set de ingrijire barba Gentlemen's Complete Kit - Conceptool

Setul de ingrijirea a barbii Gentlemen's Complete Kit by Conceptool este un set ce contine accesorii esentiale intretinerii barbii. Acesta contine produse utile, de inalta calitate:- Ulei Netezir..

225,00 Lei

Set de ingrijire barba Gentlemen's Deluxe Kit - Conceptool Set de ingrijire barba Gentlemen's Deluxe Kit - Conceptool

Set de ingrijire barba Gentlemen's Deluxe Kit - Conceptool

Gentlemen's Deluxe Kit by Conceptool este un set de ingrijirea a barbii exclusivist ce contine accesorii esentiale intretinerii unei forme perfecte a barbii. Deluxe Kit contine:- Perie barba, medie,&n..

285,00 Lei

Set de ingrijire barba Gentlemen's Tool Kit - Conceptool Set de ingrijire barba Gentlemen's Tool Kit - Conceptool

Set de ingrijire barba Gentlemen's Tool Kit - Conceptool

Setul de ingrijirea a barbii Gentlemen's Tool Kit by Conceptool este un set basic ce contine accesorii esentiale intretinerii barbii. Acesta contine produse utile, de inalta calitate:-  Piep..

149,00 Lei

Set Extensoare cu manere Fitness, 11 x accesorii Set Extensoare cu manere Fitness, 11 x accesorii
Sale

Set Extensoare cu manere Fitness, 11 x accesorii

Set Extensoare cu manere Fitness, 11 x accesoriiContextul mondial recent ne-a demonstrat ca putem sa ne mentinem in forma acasa, utilizand cateva accesorii simple. Setul de 5 extensoare cu 11 accesori..

107,00 Lei 270,00 Lei 60%

Ulei Netezire si Hidratare Barba 30 ml Scottish Fine Soaps + Ghid Conceptool Ulei Netezire si Hidratare Barba 30 ml Scottish Fine Soaps + Ghid Conceptool

Ulei Netezire si Hidratare Barba 30 ml Scottish Fine Soaps + Ghid Conceptool

Uleiul de ingrijire a barbii  este un produs aparte, dedicat ingrijirii exclusiv masculine. Creat de brandul de lux Scottish Fine Soaps, acest ulei are proprietati de hidratare si netez..

79,00 Lei

Perie barba din Par Natural de mistret + Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil + Ghid Aranjarea Barbii Cadou Perie barba din Par Natural de mistret + Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil + Ghid Aranjarea Barbii Cadou
Sale

Perie barba din Par Natural de mistret + Pieptan contur barba din Otel Inoxidabil + Ghid Aranjarea Barbii Cadou

Perie barba, medie, cu maner din bambus si par natural de mistret.  Pentru rezultate cat mai bune se recomanda folosirea ei dupa ce pe barba s-a aplicat ulei sau balsam. Forma rotunjita..

79,00 Lei 124,00 Lei 36%

Set Fitness Cadou Complete Body Boost Set Fitness Cadou Complete Body Boost
Sale

Set Fitness Cadou Complete Body Boost

Un Set de Fitness complet ce ar putea fi facut cadou sau utilizat pentru rasfatul personal. Potrivit pentru sporturi de sala dar si outdoor, setul Fitness Conceptool contine:1 x Prosop ultra-absorbant..

175,00 Lei 340,00 Lei 49%

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)