Cadouri Casa si Birou

Set cadou de birou Corporate Blossom Set cadou de birou Corporate Blossom

Set cadou de birou Corporate Blossom

Setul premium de birou Corporate Blossom este un set unisex ce poate fi facut cadou sau poate fi utilizat pentru rasfatul personal, continand 3 elemente esentiale pentru transformarea biroului in..

185,00 Lei

Set cadou de birou Magic Jasmin Set cadou de birou Magic Jasmin

Set cadou de birou Magic Jasmin

Setul premium de birou Magic Jasmin este un set unisex ce poate fi facut cadou sau poate fi utilizat pentru rasfatul personal, continand 3 elemente esentiale pentru transformarea biroului intr-un..

185,00 Lei

Set cadou de birou Purple Soul Set cadou de birou Purple Soul

Set cadou de birou Purple Soul

Setul premium de birou Purple Soul este un set unisex ce poate fi facut cadou sau poate fi utilizat pentru rasfatul personal, continand 3 elemente esentiale pentru transformarea biroului int..

185,00 Lei

Set de birou Corporate Magic Set de birou Corporate Magic

Set de birou Corporate Magic

Set de birou Corporate Magic Conceptool contine o  agenda de pluta A5 cu particule aurii si un pix metalic Eleganza de la ONLINE Germany plus un Parfum camera Almond Blossom. Setul vine alat..

147,00 Lei

 Cos cadou Sweet&Salty  Cos cadou Sweet&Salty

Cos cadou Sweet&Salty

Un cos cadou ce contine 2 produse dulci, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos de dama ce contine un gel de dus Keff cu aroma ..

70,00 Lei

Cos Cadou Double Delice VIP Cos Cadou Double Delice VIP

Cos Cadou Double Delice VIP

Un cos cadou premium ce contine 8 produse exclusiviste, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri, nasilor, finilor. Este un cos ce contine atat produse de dama cat si barbatesti, pentru a f..

400,00 Lei

Set cadou Bristot duo Business Set cadou Bristot duo Business

Set cadou Bristot duo Business

Set cadou Bristot duo, 750 g, cu 2 x 250 g pachete cafea Bristot Espresso, o ceasca cu farfurie Bristot, un pix Parker Royal, o agenda Herlitz A4, o cutie Bristot si o punga cadou cartonata. Acest set..

185,00 Lei

Set cadou Lavender Love Set cadou Lavender Love

Set cadou Lavender Love

Cosul cadou Lavender Love contine un gel de dus Keff de 500 ml, un parfum camera de lavanda de 120 ml, o lumanare parfumata 50 g ambalate intr-o  punga cadou cartonata premium. Acest cadou este p..

85,00 Lei

Cos Cadou Buongiorno Cos Cadou Buongiorno

Cos Cadou Buongiorno

Un cos cadou ce contine 3 produse, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos unisex ce contine o sticla de vin rosu Budureasa, o p..

165,00 Lei

Cos Cadou Golden Pleasure Cos Cadou Golden Pleasure

Cos Cadou Golden Pleasure

Un cos cadou ce contine 3 produse, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos de dama ce contine un gel de dus cu caramel sarat de ..

50,00 Lei

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)