Cadouri Conceptuale

Trusa Ta este un cadou conceptual in cutie din lemn masiv, gravata si lacuita manual. Aceste truse pot fi personalizate cu brandul firmei si pot contine produse testate personal de echipa Conceptool.ro pentru a garanta cele mai inalte standarde calitative.  Cadourile business pot include: papetarie de lux, gadget-uri high-end de la branduri de top sau OEM, delicii gourmet, bijuterii din aur/argint cu pietre pretioase si accesorii din matase (papioane, esarfe). De asemenea in truse pot fi adaugate elemente printabile precum minicarticica de colorat antistres, etichete cu mesaje personalizate, decoratiuni de sezon. Livrarea comenzilor de cadouri corporate dureaza intre 5-14 zile in functie de complexitate si grad de personalizare. Acestea pot fi adaptate bugetului companiei.

Pentru detalii si comenzi specifice va rugam sa ne contactati la: 0721 813 539 / 0726 880 626 sau pe mail: office@cooblo.com

Mystery Cake - Woman Lush Mystery Cake - Woman Lush

Mystery Cake - Woman Lush

Mystery Cake - Woman Lush este un cadou original semnat Conceptool.ro ce contine 10 cadouri in 1. ambalat intr-o cutie misterioasa neagra, femeia care primeste acest dar are un hint de pe capacul cuti..

298,00 Lei

Set de ingrijire bărbați Gentlemen's Face Grooming Kit - Conceptool Set de ingrijire bărbați Gentlemen's Face Grooming Kit - Conceptool

Set de ingrijire bărbați Gentlemen's Face Grooming Kit - Conceptool

Gentlemen's Face Grooming Kit by Conceptool este un set de ingrijirea exclusivist ce contine accesorii esentiale pentru intretinerea faciala barbateasca. Gentlemen's Face Grooming Kit contine:- P..

249,00 Lei

Set Zen SPA Set Zen SPA

Set Zen SPA

Orice femeie isi doreste momente de relaxare intr-o lume agitata. Setul ZEN SPA o ajuta pe cea care il primeste sa se relaxeze, sa se centreze, sa isi faca mici rutine ce o vor ajuta sa ia apoi lumea ..

190,00 Lei

Trusa de Travel in style Trusa de Travel in style

Trusa de Travel in style

TRUSA TA DE TRAVEL in style – constituie un concept de cadou fun, avand in interior tot ceea ce are nevoie un corporatist pentru a calatori – un suport de volan in care iti poti tine telefonul ..

264,00 Lei

Trusa de Supravietuire la birou Trusa de Supravietuire la birou

Trusa de Supravietuire la birou

TRUSA TA DE SUPRAVIETUIRE la birou – constituie un concept de cadou fun, avand in interior tot ceea ce are nevoie un corporatist pentru a „supravietui” stresului de zi cu zi aceasta contine: – o ..

204,00 Lei

Trusa de Cofee Break Trusa de Cofee Break

Trusa de Cofee Break

Pauza de cafea este pentru corporatist aproape la fel de importanta ca ziua de salariu. Este momentul sau de relaxare, la prima ora, inainte sa il cuprinda valtoarea task-urilor si deadline-u..

190,00 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)