Cadouri Outdoor si Fitness

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate ridicat, Heavy-weiht. Disponibila in culoarea mov, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confecti..

57,00 Lei

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate mediu, Medium-weiht. Disponibila in culoarea roz, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confectio..

57,00 Lei

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate redus, Light-weiht. Disponibila in culoarea verde, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confecti..

57,00 Lei

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT
Sale

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT

Benzi elastice lungi marca MERCO, de culoare roz sunt potrivite pentru efectuarea exercitiilor de Aerobic, Fitness, Pilates si Yoga. Intensitate Easy, confectionata din latex ce ofera un antrenam..

30,00 Lei 70,00 Lei 57%

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM

Benzi elastice lungi rezistenta MEDIUM, disponibile in culoarea verde, potrivite pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confectionate din latex aceste..

90,00 Lei

Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm
Sale

Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm

Benzi elastice lungi, disponibile in diverse culori, potrivite pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Este foarte rezistenta, confectionata din latex ..

30,00 Lei 70,00 Lei 57%

Caramida Yoga Merco Bleu si Negru, 10.5 cm Caramida Yoga Merco Bleu si Negru, 10.5 cm

Caramida Yoga Merco Bleu si Negru, 10.5 cm

O caramida Yoga din spuma EVA de inalta calitate ce ofera confort si stabilitate. Placuta la atingere, avand o suprafata mata, anti-alunecare. Este ideala pentru incepatori si medii, oferind un suport..

65,00 Lei

Coarda de sarit Fitness 2.7m, Gel Coarda de sarit Fitness 2.7m, Gel
Sale

Coarda de sarit Fitness 2.7m, Gel

DescriereCoarda de sarit pentru antrenament sau in scop recreational    Material de inaltă calitate : Această franghie de sărit este confecționată dintr-un material de inaltă calitate, ..

9,00 Lei 30,00 Lei 70%

Coarda sarituri Merco JR 34 cu contor Coarda sarituri Merco JR 34 cu contor

Coarda sarituri Merco JR 34 cu contor

Coarda Merco JR 34 este cea mai usoara solutie pentru petrecerea timpului liber intr-un mod distractiv si pentru antrenamente fizice usoare.  Merco JR 34 este proiectata sa se potriveasca nu numa..

75,00 Lei

Placa pentru flotari cu extensoare, Total Push-Ups Placa pentru flotari cu extensoare, Total Push-Ups
Sale

Placa pentru flotari cu extensoare, Total Push-Ups

Placa de antrenament pentru flotari dotata cu extensoare este usoara, intuitiva si ultra-portabila. Aparat pentru antrenarea musculaturii pieptului, TOTAL Push-Ups Training Multi-Function vine in..

70,00 Lei 99,00 Lei 29%

Portbagaj bicicleta B-Soul 1.5 L black Portbagaj bicicleta B-Soul 1.5 L black
Sale

Portbagaj bicicleta B-Soul 1.5 L black

Rasplateste-ti prietenii ciclisti cu aceasta geanta pentru bicicletă impermeabila, cu prindere pe cadru. Acest portbagaj incapator pentru bicicleta poate fi cadoul ideal. Fiind o geanta dura, prezinta..

75,00 Lei 150,00 Lei 50%

Saltea anti-alunecare Yoga, Fitness, Pilates Profesionala, Albastra + Husa neagra Depozitare si Transport Saltea anti-alunecare Yoga, Fitness, Pilates Profesionala, Albastra + Husa neagra Depozitare si Transport
Sale

Saltea anti-alunecare Yoga, Fitness, Pilates Profesionala, Albastra + Husa neagra Depozitare si Transport

DescriereSaltea Yoga/Fitness albastra 181 cm x 63 cm x 0.9 cmSalteaua de Yoga/Fitness/ Pilates Conceptool este comercializata impreuna cu o husa neagra foarte practica, ce aju..

69,00 Lei 130,00 Lei 47%

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)