Cosuri Cadou

 Cos cadou Sweet&Salty  Cos cadou Sweet&Salty

Cos cadou Sweet&Salty

Un cos cadou ce contine 2 produse dulci, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos de dama ce contine un gel de dus Keff cu aroma ..

70,00 Lei

Cos Cadou Double Delice VIP Cos Cadou Double Delice VIP

Cos Cadou Double Delice VIP

Un cos cadou premium ce contine 8 produse exclusiviste, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri, nasilor, finilor. Este un cos ce contine atat produse de dama cat si barbatesti, pentru a f..

400,00 Lei

Set cadou Bristot duo Business Set cadou Bristot duo Business

Set cadou Bristot duo Business

Set cadou Bristot duo, 750 g, cu 2 x 250 g pachete cafea Bristot Espresso, o ceasca cu farfurie Bristot, un pix Parker Royal, o agenda Herlitz A4, o cutie Bristot si o punga cadou cartonata. Acest set..

185,00 Lei

Set cadou Lavender Love Set cadou Lavender Love

Set cadou Lavender Love

Cosul cadou Lavender Love contine un gel de dus Keff de 500 ml, un parfum camera de lavanda de 120 ml, o lumanare parfumata 50 g ambalate intr-o  punga cadou cartonata premium. Acest cadou este p..

85,00 Lei

Cos Cadou Buongiorno Cos Cadou Buongiorno

Cos Cadou Buongiorno

Un cos cadou ce contine 3 produse, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos unisex ce contine o sticla de vin rosu Budureasa, o p..

165,00 Lei

Cos Cadou Golden Pleasure Cos Cadou Golden Pleasure

Cos Cadou Golden Pleasure

Un cos cadou ce contine 3 produse, potrivit pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau angajatilor de Martisor, Paste sau Craciun. Este un cos de dama ce contine un gel de dus cu caramel sarat de ..

50,00 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)