Cum Cumpar

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.


Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, poti vedea produsele in cosul din dreapta sus, sau sa intrii direct in pagina de cos. Aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.


Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita (ramburs sau plata cu cardul - VISA / MASTERCARD) si modalitatea de livrare ( livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Conceptool” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.


 Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.