TRUSA TA este primul concept din Romania, dezvoltat de Conceptool.ro ca parte a Cooblo Play SRL, ce isi doreste sa fie o solutie corporate de reward pentru angajati. Suntem o echipa de tineri artisti, pasionati de tehnologie si iubitori de fumos, ce si-au propus sa mestereasca cu drag cadouri speciale, ambalate in cutii din lemn masiv, menite sa aduca bucurie si buna dispozitie celor care le primesc.

Misiunea noastra

Studiile de specialitate au arătat existența unei legături directe între fericirea angajaților și nivelul de productivitate al acestora. („State of the American Workplace”, studiu Gallup 2013)

Un angajat mulțumit = Productivitate crescută. Programul prelungit, deadline-urile presante și sarcinile multiple îi fac pe angajați să devină irascibili sau apatici și să vină la muncă din obligație și nu de plăcere! Din acest motiv nu sunt productivi 100%.

Ce oferim

Un cadou inovator care îmbină utilul cu plăcutul într-o cutie din lemn de brad, gravată și lăcuită manual. Efectul WOW este produs de emoția descoperirii fiecărui obiect în parte, ambalat manual si etichetat cu câte un mesaj sugestiv. Elemente antistres sunt combinate cu delicii tech de ultimă generație și papetarie premium, într-un produs perfect ce respectă promisiunea brandului: TRUSA TA – dăruiește bucurie la cutie!

TRUSA TA corporate este disponibilă în cinci variante de bază care pot fi reconfigurate și adaptate bugetului și nevoilor companiei.

Incepand cu anul 2017 Conceptool.ro si-a intregit portofoliul de produse cu gamele SPA de lux de la Scottish Fine Soaps, pentru a oferi clientilor atat companii cat si clienti finali, o experienta completa de shopping si o gama cat mai variata de produse.