Despre noi


Suntem o echipa de tineri artisti, pasionati de tehnologie si iubitori de frumos ce si-au propus sa aduca bucurie oamenilor, mesterind cu drag cadouri conceptuale, frumos ambalate.


Primul cadou conceptual creat de noi a fost TRUSA TA, dezvoltat de Conceptool.ro ca parte a Cooblo Play SRL, ce isi dorea sa fie o solutie corporate de reward pentru angajati. Un cadou inovator care îmbina utilul cu plăcutul într-o cutie din lemn de brad, gravată și lăcuită manual. Efectul WOW este produs, la acest cadou, de emoția descoperirii fiecărui obiect în parte, ambalat manual si etichetat cu câte un mesaj sugestiv. Elemente antistres sunt combinate cu delicii tech de ultimă generație și papetarie premium, într-un produs perfect ce respectă promisiunea brandului: TRUSA TA – dăruiește bucurie la cutie! TRUSA TA corporate este disponibilă astazi la comanda, în cinci variante de bază care pot fi reconfigurate și adaptate bugetului și nevoilor companiei.


Incepand cu anul 2017 Conceptool.ro si-a intregit portofoliul de produse cu gamele SPA de lux de la Scottish Fine Soaps, pentru a oferi clientilor atat companii cat si clienti finali, o experienta completa de shopping si o gama cat mai variata de produse.


In 2018 Conceptool.ro a lansat seturile cadou destinate ingrijirii barbatilor cu barba, Gentlemen’s Tool Kit. Produsele sunt ambalate in cutii din carton Kraft, cu design unicat, fiind potrivite atat pentru rasfatul personal cat si pentru a fi facute cadou. Astazi gama Gentlemen’s Tool Kit este disponibila in 5 variante creative.


In 2019 am inceput sa realizam gama de produse Fitness Kit, dedicata pasionatilor de sport, fiind disponibila astazi in 10 variante creative. La jumatatea anului 2019, am realizat un produs 100% custom made dedicat unei nise foarte specifice, aceea a burlacitelor. Cadoul Bride Tribe Treats este special conceput pentru doamnele si domnisoarele care organizeaza o petrecere a burlacitelor si cauta un cadou complet si amuzant pentru toata lumea implicata in eveniment. DAca doriti sa intrati in legatura cu noi, ne puteti scrie pe adresa de email: office at cooblo.com


Va dorim sa va bucurati ca niste copii de aceste „candy box-uri” pentru adulti, pe care le concepem cu drag!


XoXo, Echipa Conceptool