Cadouri pentru...    barbati speciali

Cadouri pentru... barbati speciali

Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa le faca o femeie este cadoul pentru barbatul iubit. Pragmatismul caracteristic masculin se va regasi si in cadourile oferite acestora. Prin urmare va recomandam sa evitati ambalajele complexe, obiectele decorative, cadourile generice sau felicitarile handmade. Imi amintesc si astazi momentul in care am stat jumatate de ora intr-un magazin pentru a alege ambalajul perfect pentru un cadou oferit unui barbat. Imediat ce l-a despachetat a aruncat punguta la gunoi, fara a-i acorda vreo atentie speciala. Dezamagirea se citea pe fata mea, l-as fi putut la fel de bine impacheta intr-o hartie simpla alba si rezultatul ar fi fost acelasi. Din acest motiv, pentru a se evita pierderile inutile de energie este recomandat sa se mearga "la sigur" cand vine vorba de un cadou pentru un barbat. 

Daca barbatul are barba si ii place sa fie ingrijit, un set complet de barba cu ulei si alte accesorii utile precum pieptan matrita, pelerina de tuns barba si o perie din bambus, cu siguranta ii va aduce bucurie si ii va gasi imediat utilitatea. 

O alta categorie este accea a barbatilor ce se mentin in forma prin a merge la sala sau prin practicarea activitatilor outdoor (fotbal, baschet, ciclism s.a.) pentru acestia un set de fitness cu Shaker pentru proteine, prosop cu uscare rapida, husa arm-band pentru telefon si casti pentru a asculta playlist-ul preferat, poate fi o alegere inspirata. Setul de Fitness Complete Body Boost de la Conceptool indeplineste toate aceste cerinte si este gata ambalat pentru a fi facut cadou.  

Doua dintre cele mai uzuale cadouri pentru barbati sunt parfumul si ceasul. Atentie insa la alegerile pe care le faceti deoarece va trebui sa studiati inainte preferintele cat mai exacte ale barbatului acestea putand oscila de la un smartwatch de ultima generatie care sa se potriveasca exact telefonului mobil pana la un ceas clasic cu mecanism elvetian si bratara metalica. Parfumul de asemenea este indicat sa fie un parfum cunoscut pe care l-a mai avut in trecut sau l-a testat si a confirmat ca este pe gustul sau. 

Uneori in lipsa de timp sau buget o experienta inedita poate compensa lipsa unui cadou. O masa pregatita cu drag, un film in doi sau o seara romantica pot fi experiente la fel de reusite ca orice cadou costisitor.