Testimoniale


Imi place conceptul, numele ales, packaging-ul, umorul cu care sunt alese produsele si mai ales nisa. Cred in produs. Felicitari!

Andreea V. – colaborator


A fost o incantare sa primesc acest cadou. Mirosul de brad al cutiei este absolut incantator si tot ce se afla in ea, un mix de produse premium de papetarie si gadget-uri, pe care le descoperi cand deschizi fiecare ambalaj. E un fel de Candy Box pentru adulti cu multe surprize ascunse intr-o cutie masiva.

Vlad I. – clientAm simțit o emoție puternica atunci când am deschis cutia și am descoperit ca a fost concepută special pentru mine. În ea am găsit câte puțin din lucrurile care mă fac sa zâmbesc și care mă definesc. Un cadou inedit, original de care îmi amintesc cu drag.

Alice S.colaborator
Nu e ușor sa găsești un cadou potrivit pentru un antreprenor cu varsta 60+, asa ca m-am decis sa încerc conceptul TRUSA TA personalizata pentru a-l surprinde. Reacția a fost neașteptat de buna. Am primit multe mulțumiri de la acesta si distincția de cel mai frumos cadou. Multumesc conceptool.ro pentru tot.

She’s Larissa – blogger