Toate

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates
Sale

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, mov, Heavy Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate ridicat, Heavy-weiht. Disponibila in culoarea mov, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confecti..

45,00 Lei 57,00 Lei 21%

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates
Sale

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, roz, Medium Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate mediu, Medium-weiht. Disponibila in culoarea roz, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confectio..

45,00 Lei 57,00 Lei 21%

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates
Sale

Banda elastica din bumbac si latex, hip band, verde, Light Weight pentru exercitii Fitness, Yoga, Crosfit, Pilates

Banda elastica Premium cu nivel de dificultate redus, Light-weiht. Disponibila in culoarea verde, potrivita pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confecti..

45,00 Lei 57,00 Lei 21%

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT
Sale

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Roz - MERCO LIGHT

Benzi elastice lungi marca MERCO, de culoare roz sunt potrivite pentru efectuarea exercitiilor de Aerobic, Fitness, Pilates si Yoga. Intensitate Easy, confectionata din latex ce ofera un antrenam..

30,00 Lei 70,00 Lei 57%

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM

Banda Elastica, Fitness si Yoga 120 cm Verde - MERCO MEDIUM

Benzi elastice lungi rezistenta MEDIUM, disponibile in culoarea verde, potrivite pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Confectionate din latex aceste..

90,00 Lei

Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm
Sale

Banda Elastica, Fitness si Yoga Multicolor 150 cm

Benzi elastice lungi, disponibile in diverse culori, potrivite pentru efectuarea exercitiilor de aerobic, fitness, pilates si yoga. Este foarte rezistenta, confectionata din latex ..

30,00 Lei 70,00 Lei 57%

Bratara charm banut cu papadie - Secret WISH - argint 925 snur negru Bratara charm banut cu papadie - Secret WISH - argint 925 snur negru

Bratara charm banut cu papadie - Secret WISH - argint 925 snur negru

Bratara charm Secret WISH este formata dintr-un banut din argint 925, gravat, ce aminteste de momentele copilariei, cand suflam cu bucurie in puful fin al florilor de papadie. Snurul din matase neagra..

50,00 Lei

Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD

Set barbierit VETIVER & SANDALWOOD

VETIVER & SANDALWOOD este un set de barbierit de 265 ml semnat The Scottish Fine Soaps. Ambalat intr-o cutie de cadou eleganta in stil vintage, setul de lux Vetiver & Santalwood..

72,00 Lei

Bidon Apa Casno Sport, 560 ml, capac Click-Lock Bidon Apa Casno Sport, 560 ml, capac Click-Lock
Sale

Bidon Apa Casno Sport, 560 ml, capac Click-Lock

Bidon Apa Casno Sport, 560 ml, capac anti-curgere Click-LockSticla pentru apa sport de la Casno are capacitate de 560 ml si dimensiuni de 22.5 cm x 6.5 cm fiind ideala pentru a fi purtata in geanta sa..

32,00 Lei 72,00 Lei 56%

Set Fitness Cadou - Medium Kit Set Fitness Cadou - Medium Kit

Set Fitness Cadou - Medium Kit

Medium Fitness Kit este un Set de Fitness universal, unisex ce contine accesorii esentiale atat pentru sporturile de sala cat si pentru cele outdoor. Ar putea fi facut cadou unui/unei prieten/e pasion..

220,00 Lei

Set AU LAIT NOIR plus Choker cadou Set AU LAIT NOIR plus Choker cadou

Set AU LAIT NOIR plus Choker cadou

Setul cadou de lux din gama Au Lait Noir imbina proprietatile benefice ale laptelui ORGANIC cu un parfum placut. Fiecare produs este imbogatit cu extracte naturale si lasa pielea moale, hidr..

75,00 Lei

Extensor cu manere Fitness Conceptool, mov, SOFT 135cm Extensor cu manere Fitness Conceptool, mov, SOFT 135cm
Sale

Extensor cu manere Fitness Conceptool, mov, SOFT 135cm

Extensor din cauciuc ARESS SOFT, cu manere capitonate, foarte confortabileCuloare mov.Tubul este realizat din cauciuc rezistent, culoare neagra.Cele doua manere sunt prevazute cu grip buretat spe..

42,00 Lei 60,00 Lei 30%

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)